Wat is osteopathie?

Het (paarden)lichaam is één groot, samenwerkend geheel. Als één onderdeel daarvan niet goed functioneert, is de kans groot dat er elders ook klachten optreden. Een osteopaat lost deze blokkades op en brengt het lichaam weer in balans.

Lees meer...

Wanneer naar de osteopaat?

Een val, blessure, ziekte of suboptimale voeding. De oorzaken van een verstoorde lichaamsbalans kunnen heel divers zijn. Ondervind u problemen tijdens het rijden, is het paard lusteloos, gaat hij in verzet of lijkt hij gewoon niet lekker in orde? Dan kan een osteopaat wellicht soelaas bieden.

Lees meer...

Hoe ziet een behandeling eruit?

Wat gebeurt er precies tijdens een osteopathie behandeling?

Lees meer...

Ook voor honden

Vanaf heden heb ik een "hondenstop" ingevoerd, tot nader bericht zal ik geen nieuwe hondenpatiënten meer aannemen. Ik verwijs u graag naar de website van het ICREO en/of de NVDO voor therapeutenlijsten op postcode.

Een osteopathie behandeling kan ook heel effectief zijn bij honden. Ook bij hen kan er sprake zijn van blokkades en verstoringen in het lichaam die diverse klachten kunnen veroorzaken. Vermoed u dat osteopathie uw hond kan helpen, neem dan gerust contact op!

Lees meer...

Liever eerst naar de dierenarts bij

  • Koliek
  • Koorts
  • Acute kreupelheden
  • Acute infecties
  • Wonden
Lees meer...

Muriel Paauwe Diergezondheid is aangesloten bij de KNMVD (beroepsvereniging voor dierenartsen) en de NVDO (beroepsvereniging voor dierosteopaten).

Contact

Muriel Paauwe Diergezondheid

Kerspas 3, 7065 AW Sinderen

06-18424805

info@murielpaauwediergezondheid.nl

Log in or Sign up